Δεν είναι εξάλλου τυχαίο, ότι στους αγώνες της Εuroleague βλέπουμε τελείως διαφορετικές διαιτησίες, αποτι στο πρωτάθλημα Ελλάδας με τα … παιδιά του Βασιλακόπουλου και του Συμεωνίδη.
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αγανακτισμένοι με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό μπάσκετ και ζήτησαν επίσημα από το κράτος να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα, καθώς τις τελευταίες ώρες δείχνει να το αγνοεί επιδεικτικά.
Συγκεκριμένα, οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με την οποία ζητούν την άμεση παρέμβαση του στις παρανομίες και τα σκάνδαλα που έχουν προκύψει στην ΚΕΔ/ΕΟΚ. Είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" φτάνει μέχρι και τον Πρωθυπουργό της χώρας, καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον.
Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν από τον Πρωθυπουργό να παρέμβει προκειμένου να υπάρξουν παραιτήσεις στην ΚΕΔ, τόσο μετά τη μήνυση που κατέθεσαν οι διεθνείς διαιτητές Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης εναντίον της ΚΕΔ και της ΕΟΚ για παράνομη αποπομπή τους, όσο και για το περιβόητο σκάνδαλο με την οικογένεια Συμεωνίδη και τα πάρε-δώσε της με την διοίκηση του Προμηθέας σε εξωαγωνιστικούς επαγγελματικούς τομείς.