Ο Δήμαρχος Τήνου απαντά στην ανακοίνωση του " Τήνος - Τολμάμε μαζί"


Ανακοίνωση - δήλωση  εξέδωσε ο Δήμαρχος Τήνου κ. Γ. Σιώτος στην ανακοίνωση του κ. Κροντηρά Π. και της παράταξης "Τήνος - Τολμάμε μαζί":

Αντιλαμβάνομαι τον πανικό του επικεφαλή της αντιπολίτευσης που αφού όταν εισέβαλε ο Ρουβίκωνας προτίμησε να κρυφτεί στο κοτέτσι και να κάνει την...κότα , τώρα μεταλλάχτηκε εκ του ασφαλούς σε κόκορα.

Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι και αυτός, όπως και άλλοι, συνωστίζεται στη σειρά για να πάρει ένα αντίδωρο της επιτυχίας. 

Για μένα σημασία έχει το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα δικαίωσε όσους αγωνιστήκαμε γι' αυτή την εξέλιξη ώστε να μη μείνει ακέφαλο το Ίδρυμα για να μπορούν κάποιοι να παίζουν τα παιχνίδια τους.

Τα υπόλοιπα αποτελούν κρεμαστάρια που ως αλεπούδες της φτηνής πολιτικής δυσκολεύονται να τα φτάσουν. Άλλωστε, οι πονηριές και οι προδοσίες οφείλονται αποκλειστικά σε έλλειψη ικανότητας. 

ΥΓ.1. Μάθετε κ. Κροντηρά επιτέλους να διαβάζετε, άλλως,  σας συμβουλεύω ότι καλύτερα να κρύβετε την αμάθειας σας πάρα να την φανερώνετε!

ΥΓ.2. Όσον αφορά το ζόρικοι, εγώ τουλάχιστον είμαι αυτόφωτος και όχι ετερόφωτος. Επιπρόσθετα τις δηλώσεις μου τις γράφω ο ίδιος και δεν μου τις υπαγορεύουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.