Ο Σύλλογος Γυναικών Τήνου στον Alpha!!!


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Τήνος  15 Σεπτεμβρίου 2018


Στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δεν γίνεται” θα εκπροσωπηθεί ο Σύλλογος Γυναικών Τήνου, αύριο Κυριακή μετά από τις 3μμ.


Η παρουσίαση γίνεται με αφορμή τη συμμετοχή του συλλόγου στο εγχείρημα των γαλλίδων Αλέξια Τρονέ και Καρολύν Περντύ για μια μεσογειακή μόδα στην ένδυση – δείγμα της ενδυματολογικής κουλτούρας των χωρών της περιοχής μας.

Η προσπάθεια βασίζεται σε μικρές παραγωγές ρούχων με ιδιαίτερο τοπικό χαρακτήρα και έχει στόχο την εμπορική προώθησή τους. Η εκπροσώπηση της Ελλάδας στο γαλλικό πρότζεκτ ξεκινά από την Τήνο.

Συμπολίτισσες από το ΚΑΠΗ και από τον Σύλλογο Γυναικών συμφωνήθηκε να πλέξουν μικρό αριθμό πουλόβερ, αντιπροσωπευτικών της τεχνικής παράδοσης και της οικιακής οικονομίας της Τήνου.

Ο σύλλογος θα εκπροσωπηθεί στην εκπομπή της κυρίας Γερμανού από την πρόεδρό του Γαρυφαλλιά Πλυτά και η σύνδεση θα γίνει από τα γραφεία του.

Εκεί θα παρίστανται τα μέλη του συλλόγου που μετέχουν στο εγχείρημα των γαλλίδων κυριών και άλλα μέλη που δραστηριοποιούνται στην πλεκτική, μεταφέροντας γνώσεις και εμπειρίες στις γυναίκες του νησιού μας.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.