Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με Περιφερειακό Δ/ντη Εκπαίδευσης & Μέλη 1ου ΠΕ.ΚΕ.Σ.
Ελληνικη Δημοκρατια                                                   
Περιφερεια Νοτιου Αιγαιου                                          

Αυτοτελεσ Γραφειο Τυπου -
Δημοσιων Και Διεθνων Σχεσεων  Κυκλαδων

Ταχ. Δ/νση    : Πλατεία Τσιροπινά   
Ταχ.Κώδικας : Ερμούπολη 84100                                       
Τηλέφωνο      : 22813.61500                                 
Telefax            : 22810.82376
                                     

                                                                                                       Σύρος, 23 Νοεμβρίου 2018

Τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου κ. Βασίλη Καραγιάννη και τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου που στελεχώνουν το νεοσύστατο 1ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Νοτίου Αιγαίου (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) δέχθηκε χθες στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναφέρθηκαν συνοπτικά οι στόχοι του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου, το οποίο έχει έδρα τη Σύρο και περιοχή ευθύνης τις σχολικές μονάδες και Ε.Κ. των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, ενώ ζητήθηκε επίσης η συνδρομή της Περιφέρειας στην αντιμετώπιση πρακτικών προβλημάτων που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία της νέας δομής (εξεύρεση στέγης, υλικοτεχνική υποδομή κ.λπ.).

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, οι μεταρρυθμίσεις που προωθούνται από την κεντρική διοίκηση, δεν συνοδεύονται από την εξασφάλιση των απαραίτητων και αναγκαίων προϋποθέσεων για την απρόσκοπτη εφαρμογή τους. Παρά το γεγονός ότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές της, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ικανοποίησης των αιτημάτων που τέθηκαν, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, ώστε το 1ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλάβει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.