Ο Γιώργος Περού στο «Κυριακάτικο Καφενείο» για 2 ξεχωριστές μουσικές βραδιέςΟ Γιώργος Περού την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στο «Κυριακάτικο Καφενείο» στην Χώρα της Τήνου για δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές με τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο από την ελληνική παράδοση, το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι, το ελαφρό τραγούδι έως το σήμερα.

Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Σογιούλ θα μπλέκουν θεματικά με τραγούδια των Τσιτσάνη, Άκη Πάνου, Καλδάρα αλλά και με των Μίκη Θεοδωράκη, Δήμου Μούτση, των Beatles και του Leonard Cohen.

Δοσμένα πάντοτε με τον δικό του τρόπο, λιτά και ανθρώπινα ξετυλίγει το κουβάρι των τραγουδιών δίνοντας έμφαση και σημασία στην βαθύτερη λειτουργία του τραγουδιού ώστε να φτάνει στα χείλη και τις καρδιές των ανθρώπων και να τραγουδήσουμε όλοι σαν μια παρέα.


Ο Γιώργος Περού είναι νέος τραγουδοποιός και συνθέτης. Έχει κυκλοφορήσει ένα album με δικά του τραγούδια με τίτλο «Δύο Κόσμοι» και έχει γράψει μουσική και τραγούδια για διάφορες θεατρικές παραστάσεις (Οι 12 Ένορκοι, Εκτός Ύλης κ.α)

Υπογράφει και 2 διασκευές ως ερμηνευτής και παραγωγός - το «Απόψε Φίλα με» του Μανώλη Χιώτηκαι το «Χθες το Βράδυ» του Κώστα Γιαννίδη


'Ωρα έναρξης: 21.00
Διεύθυνση: Πόμερ & Γάφου, Τήνος
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 22830 022606


Fb Page Γιώργος Περού:https://www.facebook.com/GiorgosPerouOfficial/Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.