Η μονάδα παραγωγής οξυγόνου "Σίμος Ορφανός" υλοποιείταιΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ  «ΣΙΜΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ» ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Το ΔΣ του σωματείου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ύστερα από την επιτυχημένη φιλανθρωπική βραδιάπου διοργάνωσε μαζί με την πρωτοβουλία δράσης TINOS FOOD PATHS, αποφάσισε να διαθέσειτα έσοδα για την ολοκλήρωση της μονάδας παραγωγής οξυγόνου στο Κέντρο Υγείας Τήνου. Τοσωματείο, μαζί και με τα έσοδα από την καλοκαιρινή του εκδήλωση με τη Δήμητρα Γαλάνη,κάλυψε το 50% περίπου του κόστους αγοράς και εγκατάστασης του εξοπλισμού. Η μονάδα, που θαφέρει το όνομα του αείμνηστου Δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού, έχει ήδη παραγγελθεί από τονΣύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου ´Ν ΚΟΓΚΟΣ´ και αναμένεται να εγκατασταθεί στις αρχέςτου 2019. Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια στο ΔΣ και τα μέλη του συλλόγου για την πρωτοβουλίακαι τις ενέργειές τους για την πραγματοποίηση αυτού του σημαντικού έργου για το Κέντρο Υγείαςκαι το νησί.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως  τα μέλη της TINOS FOOD PATHS για την κατά γενική ομολογία
εξαιρετική βραδιά που μας προσέφεραν στον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου, την Πέμπτη 29
Νοεμβρίου. Παρά τις δύσκολες συγκυρίες  απεργία, απαγορευτικό απόπλου και την κόπωση απόμια μεγάλη και επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο
γαστρονομικός πολιτισμός της Τήνου κέρδισε πολλούς νέους οπαδούς.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης, τα μέλη και τους φίλους τουσωματείου μας για την μεγάλη συμμετοχή.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2019 με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.