Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Πρόσφατες Ειδήσεις

/latest

Ο Σύλλογος Υστερνιωτών Τήνου έκοψε την πίτα του στην Αθήνα

Ο Σύλλογος Υστερνιωτών Τήνου, χθες 28 Ιανουαρίου 2018 σε μια επιτυχημένη εκδήλωση έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα σε αίθουσα στο ξ...

Διαβάστε επίσης

Ο Σύλλογος Υστερνιωτών Τήνου, χθες 28 Ιανουαρίου 2018 σε μια επιτυχημένη εκδήλωση έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα σε αίθουσα στο ξενοδοχείο Ιλίσσια. 

Η παρουσία σας για άλλη μια φορά συγκινητική, η αγάπη σας, τα λόγια σας, δύναμη για να συνεχίσουμε!!!


Η εκδήλωσή μας ξεκίνησε με την παρουσίαση και την προβολή της κας Χατζηπέτρου Κάτιας η οποία είχε έρθει από το Όραμα Ελπίδα για να μας παρουσιάσει την χρησιμότητα του να γίνουμε όσοι μπορούμε δότες μυελού των οστών. Μια παρουσιαση συγκινητική, σημαντική για να μπορέσουμε έστω και μια αθρώπινη ζωή να βοηθήσουμε. Κανενός τα μάτια δεν έμεινα ασυγκίνητα, το χειροκρότημα σας ήταν ανέλπιστα δυνατό!!! ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΛΕΙΠΑΝ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΣΤΕΡΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑς ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!


Στη συνέχεια βραβεύτηκαν τα παιδιά μας, που την προηγούμενη χρονιά είδαν τους κόπους τους να αμοίβονται με την εισαγωγή τους σε Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές. Ηταν: η Πηνελόπη Παλαμάρη, ο Νικόλας Κάλογλου,η Πηνελόπη Κουβαρά, η Δήμητρα Κωστούλα, η Κατερίνα Ευγ. Παλαμάρη, η Ευαγγελία Ματθ. Παλαμάρη και ο Γεωργιος Μαντούβαλος.(αν υπάρχει και κάποιο άλλο παιδί που γνωρίζετε την επιτυχία του παρακαλούμε πολύ να μας το γνωστοποιήσετε).


Κατά παράδοση έγινε απολογισμός της χρονιάς, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις μας, προϋπολογισμός για την νέα χρονιά και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν λύσεις σε προβλήματα του χωριού. Ακολούθησε η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.


Μας τίμησαν με την παρουσία τους,η Βιργινία Μπαιμπά, ο Φίλιππος Φόρτωμας, ο Πέτρος Χαλάς εκ μέρους της Αδελφότητας Τηνίων, ο Πάρεδρος μας Ιακωβος Μαλακατές, όλοι εσείς τα μέλη, οι φίλοι και αγαπημένοι του σωματείου μας. Ευχαριστούμε τον Μίμη Πέργαλη για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, την κα Βένια Παπαθανασοπούλου η οποία διακριτικά και αθόρυβα στέκεται πάντα δίπλα μας, στο Σύλλογο, στο χωριό και στα έργα του.


Ευχαριστούμε όλους όσους ετοίμασαν μεζεδάκια, λιχουδιές, πρόσφεραν το κρασί και τα γλυκά. 

Ο Σύλλογος παραδοσιακά πρόσφερε το λουκάνικο και την λούζα από την Τήνο, όπως επίσης μοίρασε άρτο από την γιορτή της Β Έύρεσης.

Ευχαριστώ προσωπικά την ομάδα, την ομάδα μου στο Διοικητικό Συμβούλιο(Ιακωβο Γάσπαρη, Χρήστο Πρωτογερόπουλο, Αλέξη Χλη, Λαμπρινή Σπαρβέρη, Χρήστο Τρίκη και Κύριλλο Παρασκευά), που στέκονται υπομονετικά, με πείσμα και θυσιάζοντας εργατοώρες από την δουλειά και τις οικογένειές τους για να υλοποιήσουμε τις προτάσεις και τους στόχους ώστε ο οικισμός των Υστερνίων να είναι στο επίκεντρο της επισκεψιμότητας, των συζητήσεων και της καρδιάς μας και βέβαια τις οικογένειές μας και τους φίλους μας που κακά τα ψέμματα είναι πιο ένθερμοι υποστηρικτές μας!!!!!


Το κάθε φλουρί κερδίζει ένα ατομικό εισητήριο για τον απόλυτο προορισμό...ΤΗΝ ΤΗΝΟ!!!!
Το 2018 ας είναι η χρονιά που θα δημιουργήσουμε, θα προσφέρουμε και θα αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο, τον συνάνθρωπο, τον συντοπίτη, θα δείξουμε τον σεβασμό μας και θα φροντίσουμε τον τόπο μας, τον τόπο που κληρονομήσαμε, που ζούμε και που θα ζήσουν τα παιδιά μας!!!!


Σας ευχαριστούμε και του χρόνου να είμαστε καλά!!!


πηγή: Σύλλογος Υστεριωτών Τήνου


Δεν υπάρχουν σχόλια