Φόρτωμας και Μαργαρίτης μαζί στο...χορό!Μέχρι σήμερα έχουμε δει στην πίστα υποψηφίους δημάρχους του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όμως το Σάββατο το βράδυ στο... χορό μπήκε και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας.

Ο κ. Φόρτωμας -του οποίου η υποψηφιότητα στις Κυκλάδες ανακοινώθηκε πρόσφατα- βρέθηκε στην αποκριάτικη εκδήλωση του Σωματείου των εργαζομένων στο δήμο και δεν αντιστάθηκε στην πρόσκληση του δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη (με τον οποίο ήταν παρέα) να σηκωθεί να χορέψει κι αυτός έναν «προεκλογικό» νησιώτικο χορό ως υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων!

Όσο για το Μανόλη Μαργαρίτη προς το παρόν δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό από τη ΝΔ εάν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις Κυκλάδες αν και όπως λένε οι πληροφορίες μας υπάρχουν αρκετές πιθανότητες...

Πάντως το σίγουρο είναι -όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες- ότι η σχέση του με το Φίλιππο Φόρτωμα είναι ιδιαίτερα καλή κάτι που φάνηκε και στην εκδήλωση της ΝΔ το Σάββατο το βράδυ, αλλά και στη δημόσια εμφάνιση τους νωρίτερα σε καφέ του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.