Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Πρόσφατες Ειδήσεις

/latest

Γιώργος Σανταμούρης: "Σας κατηγορώ για ασυνέπεια λόγων και έργων κ. Κροντηρά".

ΔΗΛΩΝΕΤΕ κ ΚΡΟΝΤΗΡΑ: "Καθίσταται λοιπόν σαφές ότι η παράταξη μας, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Τήνου κ. Παναγιώτη Κροντηρά, σ...

Διαβάστε επίσης

ΔΗΛΩΝΕΤΕ κ ΚΡΟΝΤΗΡΑ:
"Καθίσταται λοιπόν σαφές ότι η παράταξη μας, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Τήνου κ. Παναγιώτη Κροντηρά, σε καμία περίπτωση δε διαπραγματεύεται το ισχύον καθεστώς διοίκησης του Π.Ι.Ι.Ε.Τ το οποίο ρυθμίζεται από τους νόμους 349/1976 και 4521/2018 και δεσμεύεται δημόσια για την υπεράσπιση του Αυτοδιοίκητου του Ιερού μας Ιδρύματος και τη συνέχιση της εξαίρεσής του από τα εκκλησιαστικά Ιδρύματα, υπακούοντας πιστά στη Διαθήκη των Κτητόρων του.

Ως εκ τούτου, κυρίαρχο μέλημά μας είναι η στήριξη της ήδη εκλεγμένης Διοικούσας Επιτροπής, η οποία κατά τη γνώμη μας από τον Οκτώβριο και μέχρι σήμερα, επιτελεί το έργο της, προασπίζοντας όσο το δυνατόν καλύτερα τα συμφέροντα του Π.Ι.Ι.Ε.Τ , συντελώντας στην εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του."

ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ για ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ λόγων και έργων και ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ.
Μπαμπινιώτης
αμετροέπεια
(λόγια λέξη [1887] < αρχ. ἀμετροεπής < ἄμετρος+ ἔπος «λόγος»)

= έλλειψη μέτρου στα λεγόμενα, πολυλογία, κενολογία

«Παρά την αναμφισβήτητη μόρφωσή του η αμετροέπεια στους λόγους του προκαλεί δυσμενείς εντυπώσεις και τον αδικεί»

Και εξηγούμαι.Όταν μας έπιασαν στον ύπνο το 2014 και τυχαία μάθαμε για τις βουλευτικές τροπολογίες των Λοβέρδου Καραμανλή κτλ που αφορούσαν το ΠΙΙΕΤ,και ακολούθως αντιδράσαμε σαν ΔΗΜΟΣ και ΤΗΝΙΑΚΟΙ,ΕΣΥ δεν παρουσιάστηκες ούτε στην ΠΑΝΤΗΝΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στο πνευματικό κέντρο αλλά ΟΥΤΕ και την ημέρα των εκλογών στο προαύλιο του ΙΙΕ.


Που σημαίνει ότι είχες ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ δλδ αυτήν του ΔΕΣΠΌΤΗ που προσπάθησε = προσπαθήσατε με την τροπολογία να ελέγξετε την επιτροπή,αφού ο Σ. ΟΡΦΑΝΟΣ είχε την πλειοψηφία των εκλεκτόρων.


Σήμερα, μετά την πρόταση του ΔΗΜΑΡΧΟΥ να υποδείξεις- πιέσεις στους Πολατσίδη, Μέγκουλα, Διαμαντάκη, Καλογήρου, (τους οποίους ψηφίζετε συνέχεια), και Δεσπότη ,να ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ τις προσφυγές τους στο ΣτΕ που στρέφονται κατά του νόμου και ζητούν να κηρυχθεί αντισυνταγματικός και επομένως να καταργηθεί, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ, που δεν σε έχουν μάθει ακόμα, μας παραπέμπετε στην παλιά σας χλιαρή και αμφιλεγόμενη δήλωση.


Για την ταμπακιέρα ,μουγκαμάρα.
Έχετε τα κότσια ΟΛΟΙ ΣΑΣ, Κροντηράς, Δεσπότης, Πολατσίδης, Μέγκουλας, Διαμαντάκης, Καλογήρου και υποψήφιοι σύμβουλοι,να πάτε ΑΥΡΙΟ στο ΣτΕ και να αποσύρετε τις προσφυγές, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από την Τήνο που ταλαιπωρείτε τόσα χρόνια;.

ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ. Όχι τόσο εσένα κ ΚΡΟΝΤΗΡΑ ,που μ' αυτή σου την θέση -στάση θα χάσεις τις εκλογές, ΑΛΛΑ τους ανυποψίαστους συνεργάτες που τους κρύβεις επιμελώς την καθαρή ΑΛΗΘΕΙΑ. 


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ; Η διαφαινόμενη διαπλοκή του με το ΤΡΙΟ (Δεσπότης φανερος Γκίζης) αφού ρισκάρει την εκλογή του,γι' αυτούς.
Τι ακριβώς μπλέξιμο, μπορεί να το μάθουμε κάποτε.

ΓΙΩΡΓΟΣ Π ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια